miercuri, 19 octombrie 2011

pe cat de dureros e sa suferi din iubire, pe atat de placut!

Viata e ciudata. (a mea cel putin este :D )
Te nasti. Clar , te apuci de plans, sa fie domnii doctori siguri ca nu esti moarta, muta. Cresti. Te indragostesti la 8 ani( de baietelul ala cu parul carliontat si ochi negrii de langa geam). Clar tu HABAR N-AI ce-i aia iubire. Dar tu esti mandra ca te-ai indragostit si acum incerci sa-ti faci curaj sa mergi sa-i ceri sa fie 'iubitul tau' (ca si cum atunci cunosteai intelesul acestui cuvant). 

Mai trec cativa ani, chiar te indragostesti. Iubesti cu sufletul. Esti fericita de simpla lui prezenta. Nu mai conteaza absolut nimic. Dar.. cu timpul incepi sa te indoiesti de fidelitatea lui oricat de mult ti-ar jura si ti-ar promite ca nu te inseala, ca pentru el existi doar tu! Atat! NU e loc pentru alte femei in viata lui. Gelozia. Unul dintre cele mai mari defecte ale omului. Poti face atat de multe greseli intr-o relatie din cauza geloziei ... Bine a zis cine a zis ca gelozia nu e buna la casa omului. De la gelozie se ajunge la multe certuri. Certuri din nimic. Si evident de la prea multe certuri ghici unde ajungi? Exact! La despartire. Aici e partea cea mai grea... Dupa despartire urmeaza nopti nedormite, nopti planse, lacrimi, telefoane, mesaje trimise, depresie, chin. Cum ziceam: partea cea mai grea. Dar intr-un final ajungi sa-l uiti pe printul care a venit pe cal alb si a plecat pe calul negru fara nici un regret, luand cu el o parte din tine. Dar toate sunt trecatoare.. 

Dupa experianta esuata in dragoste iti propui sa nu mai iubesti, sa nu mai pui suflet, sa nu te mai implici, sa acorzi incredere de la inceput si la primul pas calcat stramb: evaporarea te rog! Desi esti constienta de faptul ca asta nu o sa se intample si ca iar o sa iubesti, si-o sa te implici, tu continuui sa te minti:). Pana la urma uiti adevarul daca tot minti, ca totul se reduce la ce simti! 



Si uite asa fetita a ajuns din nou sa se implice, sa puna suflet, insa de iubit..nu inca. Nu vrea asta pentru ca a tinut Iubirea de mana, a fost alaturi de ea in fiecare zi timp de cateva luni si doar pentru ca i-a dat drumul pentru cateva secunde pentru a saluta Gelozia... a pierdut-o! S-a simtit neglijata si a plecat, insa in schimb a lasat-o pe sora ei alaturi de fetita,Tristetea . Fetita nu a judecat-o, dupa cateva saptamani intalnind-o intr-un parc plin de lalele rosii a salutat-o, a stat putin de vorba cu ea spunandu-i ca in sfarsit isi poate lua ramas bun de la ea si ca ii va fi dor sa o tina iar de mana, dar pana atunci i-a urat toate cele bune si i-a spus ca de urmatorul suflet pe care-l primeste sa aiba mai mare grija. 

Fetitei ii este dor sa iubeasca. Ii este dor de buna ei prietena, Iubirea. Nu a intalnit-o de aproape un an. Oare o va intalni in parcul cu lalele rosii?


..asa, cum ziceam, viata e ciudata. Iubesti,suferi,plangi, urasti.. dar tot iti e dor de iubire. E singurul sentiment care te poate face sa simti ca traiesti cu adevarat. Daca n-ai iubit pana acum, crede-ma, nu vei regreta cand o vei face! Sa nu te gandesti vreodata ca a suferi din iubire este un lucru rau si ca nu merita sa iubesti. Merita!! Este cel mai frumos si mai pur sentiment. 

Mi-e dor sa ma indragostesc!
Mi-e dor sa am un suflet alaturi de mine. Mi-e dor de .. fericirea iubirii!


"pe cat de dureros e sa suferi din iubire, pe atat de placut!"

Un comentariu: