luni, 10 octombrie 2011

Deci... o curva ziceti?


Oare ce e de facut cand toti din jur iti spun ca esti curva, dar tu esti convinsa ca nu e asa?
Oare ce e de facut atunci cand esti data la o parte de oamenii pe care ii considerai, desigur, bunii tai prieteni?
Oare ce e de facut cand realizezi ca din fata inocenta care erai ieri, azi ai ajuns sa fi.. o curva? Da! O curva in ochii lor, desigur plini de rautate,ura si totodata PACATE si SLABICIUNI!
Oare ce e de facut cand vezi ca mai ai alaturi de tine doar vreo 3-4 persoane? Singurele care nu te arata cu degetul, nu te vorbesc pe la spate si care inca te respecta. Ce e de facut cand nu stii ce sa mai faci?
Cand nu poti, efectiv nu ai cum sa le schimbi parerile despre tine?
Ce e de facut atunci cand vrei sa le arati ca nu e asa cum spun ei, dar nu-ti ofera nicio sansa, nu-ti deschid nicio usita, nimic?! te lasa acolo, sa induri, sa te injosesti... si? crezi ca merita? Crezi ca ai nevoie de respectul lor? Crezi ca daca ei nu stiu altceva decat sa te arate cu degetul si sa te faca curva, sunt mai buni ,mai destepti, mai curati? ei bine, NU! Fi sigura ca nu e asa! Fiecare are secretul lui, pacatele lui, orice om se ascunde si nu numai dupa o masca.. dupa mai multe!
Nu te increde in ei, in oameni! pentru ca nu vor face altceva decat sa te f*ta cand ti-e lumea mai draga! Ai incredere in tine, in tine si atat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu